dilema

mil saya suka bedung anak saya pkai tali kadang2 rasa nak marah ngis pon ada. nak tegur orang tua ?

2 Các câu trả lời

Org tua ni lg banyak pengalamn dr kita. Mcm saya la jg. Masa tali pusat anak jatuh terus MIL letak serbuk kopi dekat pusat baby dan tekan. Teriak baby nangis. Saya rasa nak marah tapi bila fikir MIL tau apa yg dia buat saya diamkan je. Anak saya ok je sampai skrg. Lg pun MIL ada 8 org anak. Saya baru sorg time tu

5y trước

sbb tu mampu tgok je. harap jauhkan dari musibah yang bukan2

samalah , bila orang tua kita ni buat benda yg bercanggah dengan kita , nak bersuara pun takk mampu , duk pendam je smpai sakit hati sndri 😔

5y trước

tau xpe😭😭😭