Tahukah anda stress dapat dilihat melalui perubahan fizikal?

Mesti ramai yang tidak tahu bahawa sebenarnya Stress ataupun Tekanan dapat dikesan pada fizikal seseorang. Mungkin jika ditanya, akan ada yang nafikan dia tidak berada dalam keadaan tersebut. Tapi tanpa dia sedari sebenarnya dia berada di dalam keadaan stress ataupun tertekan. Jom semak tanda-tanda fizikal stress ini. Jika ada, jangan lupa untuk tenangkan diri anda, asingkan diri anda dari kesibukan aktiviti harian seketika, atau dapatkan seseorang untuk menjadi pendengar atau tempat anda meluahkan masalah anda. *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Tahukah anda stress dapat dilihat melalui perubahan fizikal?
2 Các câu trả lời

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Minta dijauhkan.. Rasa takut pulk. Tengok tnda2 tu. #TAPSupermoms #TAPactiveusers