Tanda-tanda Perubahan Mental Anak-anak yang semua perlu tahu.

Pernah tak nampak seorang kanak-kanak yang dulunya ceria tiba-tiba menjadi pendiam? Atau tiba-tiba menjadi penakut? 😟 Atau menjadi seseorang yang kita tidak kenal lagi?😔 Jom kita semak ciri-ciri di bawah, jika terdapat ciri-ciri di bawah pada seseorang kanak-kanak itu, kita haruslah lakukan sesuatu secepatnya☝️ Mungkin perubahan yang berlaku pada dirinya datang daripada orang sekeliling dia tanpa kita sedari. *NOTA : LIKE & IKUT post ini untuk rujukan masa hadapan.

Tanda-tanda Perubahan Mental Anak-anak yang semua perlu tahu.
5 Các câu trả lời

sy sendiri pernah alami tanda2 ni sehingga sy remaja.. sy xkn biarkan anak sy terkena benda yg sama..

Good info 👍🏻👍🏻👍🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

👍🏼 noted. Tq min #TAPactiveusers #TAPSupermoms

noted. tq for info 😘

good info