Pilih hanya 1 jenis sahaja....

Mesti ramai pengguna komuniti TAP ni suka makan pedas kan😋 Ada tak yang macam min, tak boleh makan nasi tak ada sambal😅 Kadang rasa tak lengkap je menu tu🤭 Jom pilih 1 sahaja sambal yang anda suka untuk teruskan kehidupan😏 Komen bawah ya, nak tengok sikit siapa lagi ramai penggemar sambal-sambal ni😍

Pilih hanya 1 jenis sahaja....
452 Các câu trả lời

Budu.. Siap buat kuah.. Sebotol boleh habis klau mkn dgn ns panas2

xmkn sgt sambal.. tapi kalau ada mmg ambil.. dua2 pun feveret

Kenapa takdak pilihan sambal tempoyak. 2-2 ni tak makan 😔😔😔

4y trước

sebab sambal tempoyak tiada tandingannya😆

sambal belacan dri kecik, budu ni start krja bru blajar mkn

dua-dua Tak makan. Ai penggemar sambal tempoyak je. 😌

dulu smbl belacan. tp sb kan resdung. bolh terima budu

hidup jer kalau xda🤭but i prefer sambal belacan

blh ke ibu mengandung mkn sambal belacan

Saya mkn je dua-dua tp tkda tk boleh hidup hehe

sy minat sambal belacan ngn sambal budu ☺️