Suka makan pedas

Siapa kat sini pregnant suka makan pedas2 , saya pregnant anak kedua kalau boleh setiap makanan tu mesti kena ada sambal kalau takda rasa tak selera nak makan..

3 Các câu trả lời

saya 🙋 pdhl sye jenis x reti n x suke pedas. tapi sejak pregnant ni xboleh x mkn pedas kalau x nanti muntah 😂 tpi xde la pedas sgt sye mkn nnti kena heartburn. just yg pedas² manja² jee

kans ! haha 🤣