tanya

Mengandung 21 Minggu boleh tak minum 100 plus?

24 Các câu trả lời

Saya minum je air gas, sekadar 3 teguk macam tu, kalau xde gdm or angin lepas minum ok je cuma jangan selalu

saya hamil .. tkde minum air gas. lgi2 dah sangkut gdm 😂

2y trước

sy pun xminum sbb gdm..1st mnum air gula 9.2...aduh

Boleh ja sis.. tp jgn kerap.. sebab air 100 plus manis.. nnt sangkut GDM, besar plak baby nnt

normal ke..usia kandungan 21week ada kuar pendarahan sikit..mcm mula2 period,,tp x sakit..

boleh je janji dalam kuantiti yang sikit dan elakkan minum ketika perut kosong..

Gula tinggi sis. Kalau boleh cuba elakkan air bergas.

Boleh. Dr saya kata letak sedikit garam tunggu 5-10minit then minum

xdigalakkan sangat sebab ada gas dan gula

tuang dulu dlm gelas bg gas nya hilang

Jangan sis... Bahaya..gas gula byk ..