selera makan masih x menentu

Mengandung 17minggu,tapi selera turun naik,stress memanjang,sebap kena handle anak2 3org,dab semua hal rumah dan urusan sekolah,saya ada masalah kesihatan,dan sedang berurusan dgn pihak hosp dan klinik..moral support dari org terdekat is low..can u all give me support?..im just a housewife,and my husband is just a despatch,3kids school,next year new coming baby...to much stress on financial,mental and fizikal..huhuhu...

2 Các câu trả lời

Yg sabar ye sis .. sy pn tak tahu nak cakap banyak sebab lain org lain2 ujiannya .. ambil yg positif je semoga ade hikmah yang baik selepas ini .. kalai dpt minta lah cuti 1 hari dgn husb gy spa ke .. cari spa murah just utk relax kan badan dan otak .. kalau sis org jb ade 1 spa ni murah neetaeshabeauty package dia semua bwh rm200 .. Urut rm70lebih x silap siap mandi bunga gn sauna .. try la sis mane tahu boleh relax sikit

Sabar la sis.. dugaan tu.. saya pun Ada dugaan ye.. kini dah 33 w masih lg buat kuih tuk menampung keluarga.. terpaksa walaupun skrg n saya dah patut rehat tapi apakan daya kerana Kos ekonomi tx menentu.. dgn Hal sekolah lg.. walaupun sakit Tak larat kuat kan juga la badan n.. insyaallah sis.. sama2 la Kita istiqomah