Orang tuaku adalah syurga ku

Memang susa kalau tiada orang tua d semping d saat susa atau senang🥴 hnya orang tua yang akan faham keadaan mu ..... walaupun suamimu tidak akan sebanding dengan orang tua mu. Hargai lha orang tua mu selagi kamu bersama nya😘😘

6 Các câu trả lời

ya btul sgt.. Hanya org tua Kita saja yg memahami Kita.. mcm sy skrg..baik Mana Mertua sbb Kita nie org luar layanan nya ttp xsma.. mcm situasi sy skrg sedih ingt saja nk blik rumah mak dlm keadaan tgh mabuk2 nie.. tggl dgn Mertua tahu Kita mabuk2 tp ttp x fhm Kita.. x smua org mgandung alami alahan yg sma.. pas tu nk bnding2 Kita dgn ank kndgn nya.. mang x sama..

3y trước

sabar je lha ☺️ untuk bayi dan diri sendiri juga kan kalau bole bagus tinggal dengan mama lha lagi bagus

.. betul. 😊

yah betul🥰

betul😊

👍🏼

betul