morning sickness

Memang semua ibu mgandung ada morning sickeness ke ? Start berape mgu? Normal ke kalau xde morning sickness ?

67 Các câu trả lời

Sy mual2.. dr 5week till now..skrg 8week dh.. start bkk mata smpi ttup. Pantang lapaq..mual tp x muntah

Ye,its normal..sy start morning sickness mse usia kndgn 5w smpai lah skrg 10w..tp dah makin kurang..

Normal sis, saye start 7weeks dah mula loya, muntah, sakit kepala, dan tak selesa di perut. #1stbaby

Ada yg morning sickness dan ada yg x.. Normal je.. Sy dr awl2 pregnant dh ada morning sickness..

Sia tda morning sickness and sembarang alahan sepanjang mngandung nii..skg dah 18minggu 6days

kalau xde morning sickness tu rezeki 😊 seksa kalau dapat 😂

Sy ank pertama dn kdua langsung xda alahan(dua²boy)... Ank ke3 ne yg ada alahan teruk

Normal. Saya sampai 39w sekarang takde kne morning sickness pon dr awal pregnant 🤭

belom tahu pregnnt elok jer bila cek upt on the sport mual (5w) auto lepek dibuatnya

Normal sis,sye pregy skrg bby ke3 ,pgi and ptg..xkira masa tu...dtg rasa lain mcm...