morning sickness

Memang semua ibu mgandung ada morning sickeness ke ? Start berape mgu? Normal ke kalau xde morning sickness ?

67 Các câu trả lời

sy dri mula prggy smpai skrg dh 16weeks xde alahan sis.. cuma selera mkn je krg skit

Sy dari awal pregnant smpai sekarang perut dh 28 minggu masih ada morning sickness..

Normal. Saya dr awal xde morning sickness smpai skrg dh 17w☺️

Normal. .sy xda morning sickness. Alhamdulillah skrg dah nk msuk 7bln ank first

Normal... Ikut org. Akk Dh 7 ank Mcm2 d rasa hehehe

Normal. Hehhe. Skrg sya takda alahan dari 5 mggu ke 25 mggu 😊😊😊😊

normal..untungla kalo takda morning sickness..bgantung dgn stiap individu

Kalau takda jgn mintak.. Biasa start 6w ke atas..

normal...saya 4 kali pregnant x dak morning sickness..alhamdulillah

Mula2 je..xbole mkn mcm biasa..pastu normal je..cuma kurg mkn nasik