Risau xde morning sickness

Saya preggy kali ke6(5w6d). 5 anak sblm ni semua ada morning sickness yg agak teruk baik mgandung girl/boy. 😫 ada tak mommies yg ada pgalaman mcmni? Agak risau sbb pnh gugur 3kali. Biasanya waktu2 gini dah start morning sickness.

2 Các câu trả lời

Macm sy masa pregnantkan anak first memg takde sebarang morning sickness dan perut pun kecik je sampai bersalin. Alhamdulillah sihat semua hendaknya sekrg anak dah 2tahun lebih dah.

positive thinking okey mommy. lain ank lain ragam selalu nye

2y trước

Tq mommy sherry🥰