morning sickness

Memang semua ibu mgandung ada morning sickeness ke ? Start berape mgu? Normal ke kalau xde morning sickness ?

67 Các câu trả lời

Alhamdulillah sy x dek morning sickness lgsung mase mengandung..org ckp anak laki2, alhamdulillah mmg anak laki2 sy dpt..naluri sy pun mse mgndung ckp bby sy laki

sy pun dah masuk week 6 x da apa2 MS. cuma waktu tidur ja x selesa sikit, kadang tiba2 cramp perut. x selesa.. mengiring x selesa, lentang x selesa. 😂

Sy start week 5 smpi week 12..bkn stkt morning..afternoon..evening..sume sick🤣🤣🤣..tp start week 13 smpi skrg da 24..dh berhuhu..cergas sgt bdn.

Normal. Sy dari awal smpai dah 35 weeks mmg xde morning sickness. Syukur sgt kalau xde sbb tgok kawan kawan yg ada penat ulang alik muntah kat toilet

Kalau takda alahan normal je sis mcm sya ni belum check upt biasa jerr takda alahan once saya check upt and the next 4 days terus dpt alahan 😂

Tgk org jgk.. Sy msa 1st preggy dulu alhamdulillah xde apa2 alah.. 2nd preggy ni, ya Allah... Mmg truk sgt alah... Naik lemau 1 badan.. Hihihi

Sy xde morning sickness pun dr awal pregnant smpy bersalin. Alhamdulillah, so normal je, x semestinya pregnant mesty ada morning sickness tu.

Saya dh 7 minggu, masih tiada morning sickness.. Tp tu lah selalu loya n mual..perot asyik kembung masuk angin jek.. Pedih ulu hati 🥶

Sy , ank pertama x de alahan lgsung . Skrg ank yg ke2 . Alahan agk truk . Boleh mkn 2 3 suap shj . Kcuali buah2an boleh mkn bnyk .

Sy start 6 weeks, masuk 8 weeks makin teruk munth..klau xde morning sickness tu normal je..setiap org xsme