Anak 1 bulan lebih

Memang bayi 1 bulan lebih kalau bgun susah nk tidur ke? Setiap hri kalau bangun xtidur lebih 3jam mmg sampai ke mlm x tidur.. Bila tidur mesti Kejap2.. Dlm 30 minit bgun.. Pastu tdo blik.. Pastu sedar balik.. Dh 2 minggu mcm ni..

3 Các câu trả lời

Anak sy sebulan lebih mcm sis juga. Tidur siang dpt 30 minit ja. Kejappp2. Sy anggap normal nak bertukar bulan

6d trước

Kadg2 tgk mata tu ngntuk.. Kesian dia.. Tpi dia diam je duk main sorg2

Normal sis, makin dia besar nanti makin lama dia tidur.

1d trước

Dia nk tidur dgn kita.. Bila Kita angkat letak terus terjaga..bila tidur atas lengan kita lama pula tidur ya.. Lenguh tangan walaupun tidur atas katil sama.. 😅

Tidur bawah ke? Atau buai

6d trước

Atas katil