Susu Ibu

Mcmne nak bykkan susu ibu sebelum due date.. anak yg lepas 3 ari jugak bru ade susu.. klau bleh nk ade susu dlu sebelum bersalin...

1 Trả lời

Sama lah. Sy 36w still xde bila picit2, smlm je rs ad ketul2 mcm bengkK susu. Ad yg ckp try mtk tukg urut tolg urutkan. Ad yg ckp xpe bg je susu lps ank lhir. Tp itulah risau die ngs dlm wad mcm lps2 sbb lapar susu. Nurse bila ank dh merah2 ngs baru tolak bg susu hosp. Kita dh puas suapkan tp nk buat mcm mana ank mcm xpuas xdpt susu tmbh plk kita dgn letih penat lps bertRung dlm lr.

5y trước

Sy da try urut.. memang ade susu.. tp x byk.. da lpas 3 ari bru bgkak nk byk susu.. huhu..