SUSU IBU

saya bersalin haritu banyak susu ibu yang keluar, selepas habis pantang dan bekerja susu mula kurang.. kadang2 macam xde je.. maybe saya makn x berpantang. sekarang baby 3 bulan.. macam mana ye nk dapatkan balik susu ibu byk macam time bersalin dlu..please mommy

1 Trả lời

Susu akn bkurg kalau puan xjaga jadual pam...sbb puan bkerja kan

5y trước

Kalau xjaga jadual pump mmg susu akn drop...dia ada had kena gap masa pump brapa lama...sbb susu kita produce on demand...sbb kurg pump jd susu mmg akn jd sikit