susu preggymom

Salam. Ssape bleh suggest x susu yg ssuai minum masa 3 bln keatas? Selain susu ibu mengandung mcm anmum enfamama n frisomum smua tu?? Klau bleh yg prisa choc sbb segala susu putih mmg sy xbleh telan .. Tq

2 Các câu trả lời

susu perisa coklat ni xbgos sgt la sis sbb kndgn gula tinggi dn tkot bole buat awk sembelit juga jika ari2 minum . klau awk xbole minum susu bole bgtau misi kk mse awk appoinment . mtk ubt kalsium tok gnti susu .

5y trước

mungkin sbb awk alahan teruk . sy preggy ank ke 3 ni alahan teruk juga awl2 pon brt xnaik n trun .

Susu kambing ok koy