batuk x henti

mcmna nk hilangkan batuk ye teruk sgt batuk ni risau uri ke bwh nti

8 Các câu trả lời

masa mengandung dulu, batuk saya teruk sangat sampai terkencing. jadi kena sentiasa pakai pantyliner. lepas bersalin hilang terus batuk saya. even lepas 2 tahun, batuk jarang kena. saya takde makan ubat apa pun. taktahu lah alahan mengandung ke apa 😅

Kalau teruk sangat kena jumpa doktor.. dalam masa yg sama, -minum air secukupnya -kumur air garam -makan sup ayam -kurangkan makanan berminyak, berempah, pedas Sy batuk hari tu, doktor ada beri saya spray tekak yang biasa baby guna..

sy batuk kuat time mngandung hritu sy mkn peria katak, msk goreng sayur campur ke atau buat goreng crispy.. Alhamdulillah dgn sy menjadi terus lega batuk tu, penat woo batuk jee keje

Saya pun batuk sgt teruk, sampai sakit sangat2 perut.. pergi klinik, doc bagi antibiotic. Alhamdullilah cepat sgt baik.

Better jumpa dokter.... Batuk waktu mengandung letih..... Takut melarat jd pneumnia... Uri tak sangkut dgn batuk

dh jumpa doc? nnti doc akn bg ubat batuk yg sesuai bg ibu hamil

uri once dah lekat, dia lekat. dia takkan turun sebab batuk.

1mo trước

uri kalau bergerak ada dua reason je. either sebab rahim membesar, jadi dia bergerak ikut point lekapan dia kat rahim tu. or dia tercabut dari rahim tu, ni yang orang panggil uri lekang atau placental abruption. kes sis tu most probably uri ke bawah banding scan sebelum tu sebab samada rahim makin membesar atau ada partial placental abruption. sakit tu boleh jadi banyak reason, most probably injury.

cuba minum honey 1 spoon masa batuk...