Ego

Mcm mne nk convinced husband supaya turunkan ego dan terima pendapat isteri ni? Sejak lepas bersalin saya akur je ape arahan tips petua husband saya buat. Bila saya persoalkan atau bagi cadangan dikatanya saya ni suka membantah arahan suami

7 Các câu trả lời

Memang sush sikit nk convinced husband bila dia rasa ptua dia lg baik . Kalau saya .selalunya saya lawan je . Nk menang smpai nangis2 trpksa je la dia mengalah .. hehe

5y trước

Nak nanges2 ni husband sy dh nmpk trick sy so xjadi. Dia tetap dengan petua dia. Saya yang akan tetap mengalah sebab saya ISTERI tak boleh lawan cakap suami