emosi tak stabil ?

mcm mne nak kawal , laki klua dgn kwn pun rasa na ikut . tak dpt ikut menagis mcm kne tinggal terus jeee ? asl thu laki na klua je nak ikut . padahal da sarat ni . nk jgk jalan ? tp dr td ta bole benti menagis sbb kne tinggal ? effect kt perut plak rasa mcm mngeras . #36weeks3days ?

1 Trả lời

Kihkih. Sama la kita. Dulu dah sarat, belasah lah ikut mana pun dia pergi. Time memang tak boleh ikut tu, nangis nangis macam apatah. Dia terpaksa pujuk dulu sebelum keluar 😆😅 memang macam2 hal time mengandung ni

5y trước

Hehe untung tu 😛😆