baby

Mcm mana nk tahu anak tu laki or perempuan..ikut degupan jntung brpa?

17 Các câu trả lời

org kata klau perut bujur boy,perut bulat girl,lpstu klau jntung 140 keatas girl,140 kebawah boy..sy ni perut bulat,jantung baby pon dlm 145-155 slalu..mati2 sy ingt girl,tp bila g buat detail scan,rupanya boy..so xleh percaya pon sbnrnya smua bnda ni..nk jelas mmg kna scan je.tu je cara dia..klau baby xmau tnjuk,xde rezeki lg la tu nk tgk..hee nk selamar beli je baju baby unisex yg boleh pkai dua2 girl or boy

denyutan jantung takde kena mgena dgn jantina bby..denyutan bby boleh berubah2..mommy boleh baca kt sini ye https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10215711682688619&id=1339365856

Dktor cakap degupan jantung baby semua laju2. Nak tahu jantina kena scan aje la sis. Baby sy 139 girl je. Tak sama dgn degupan org lain sebut tu.

Org kate degupan above 150 baby boy tp ank2 sy smua same je gegirl n boboy degupan nye smua atas 150 nk confirm better scan gender je..

Tgk perut pon x betul kadang2. Hahaha. Saya orang ckp perempuan. Skali scan pistol yg terpampang.

Yg orang kata kalau 155-160 ppuan.. bawah 155 lelaki.. Sy haritu pun bacaan 160, baby girl..

x pasti lah. anak prtama sy atas 150 baby boy. yg kedua ni tunggu hari je. bawah 150

org kata kalau bujur dia boy. kalau baby bump start dari tepi pinggang besar lebar tu girl

5y trước

bujur dia dari bwh breast ke pusat. 🤭 mcm sy. lelaki. mungkin babyy masih mau main teka teki dengan mama dia kot. tu tak bagi tengok. 🤭

Kene scan mommy...heart beat x de kene mngena pn dgn jantina baby...

perut bujur kedepan boy perut melebar kiri kanan girl