ank susah mkn

Mcm mna nk buat yea ank 9months refuse mknn.. nmpak sudu n bekas mknn ja terus tgaru2 rmbut tarik2 telinga, tepis2 sudu, mulut ttup rapat n start nk nangis.. kdg tu tpaksa bgi jgk mknn.. mknn dh tukar2.. kdg bbur ayam @ bilis @ sup telur dll.. kdg2 pkai minyak kiddit bgi slera mkn Naik.. tpi hampeh tetap susah nk mkn.. Gena nk buat ni..? Serious buntu nk bgi ank mkn dgn gembira.. mmm

2 Các câu trả lời

Puan bagi bubur lagi ke? Gigi anak dah banyak?. Cuba nasi lembik pulak