nak tanya je

mcm mna nk brsihkn kemaluan kite? ada org kata xelok klau pakai pmbersih.. ok so kalau mcm kite nk brsihkn kalau kite amik 1kain kite basakn dea pakai air suam hangat2 gitu pstu kite brsihkn lap lap kt kemaluan kite bole x? cume brtnya. sbb yewla kite prgnt kdg msti ada kua lendir cecair sikit kn.. kdg brsihkn biasa je pakai air biasa. kdg rasa xmuat rasa cm btl ke brsih kn? so apa pndpt mummy2

1 Trả lời

Saya pkai air biasa sje sejak saya msih bujan lg.. alhamdulillah xde keluar keputahan.. xde bauh ape.. xde gatal.. kecuali lh skrg masuk 3 trimester sy preggy baru ade keluar keputihan.. tp itu blg nurse normal je.. penting xgatal dan xbauh. Kita bole tw jgk kalau masih kotor ke atau sdah brsih wolopon kta guna air biasa sje.. 😊

5y trước

lebih kurg