kaki kecam

Apps ni da jadi sarang tmpt kaki kecam membiak ke? Asal ade je ahli lain post soalan yg agk childish mesti ade yg kecam, siap bodoh2 kn org..tlg la..beradab sikit..as a muslim setiap ape kite tulis,cakap tu malaikat catat tau..terutama mommies yg tgh preggy tu tlg behave sikit komen..kite nanti nk bersalin..jgn sebab kite sakit kn hti org tnpa sedar nti Allah beri ujian time kite bersalin..sis bukan mendoakan tp just nasihat..sis pn kdg pelik juga knpe soalan yg pelik2 keluar tp kite klau xsuke post tu just ignore, scroll down atau bley hide post tu kn..xperlu kecam org..kne ingt dalam apps ni ade ibu muda yg kdg umur bru belas2 tahun..jaga la hati..jaga lidah.jgn mudah mengecam..andai nanti turn kite kne kecam kite pn sedih n sakit hati kan? Kalau ade tt yg terasa hati dgn komen kite n tak sengaje ter doa yg bukan2 utk kite n time tu Allah angkat doa nye mcm mne? Sis bkn nak tunjuk baik, sis pn jahil..tp sis cukup x berkenan dgn kaki kecam ..perangai geng krt tu jgn la dibawa dlm apps AP ni.. sis cume menegur hrap adik2 trime teguran dgn lapang dada..cume berpesan sesama kite.. skrang nak post pape pn tkot..tkot nti dikecam..dulu ahli apps ni x mcm ni..

2 Các câu trả lời

ya sis... btul tuu cuba lah think positive sikit... kalau rsa tak nak jawab tak payah jwab drpd nnti jawapan mnyakitkan hati orgg lain 🥰

Yay to positivity, adab and bersangka baik ❤️