Test pregnancy

Mcm mn korang trfikir nk beli pregnancy test ? Saya sbb mimpi ?? sy mimpi beli test pregnancy pstu esk bagi tau mak dgn kakak diorang paksa sy beli kat watson pstu test kat mall tu jugak ?alhamdulillah ad double line

29 Các câu trả lời

Terfikir sbb kawn suh beli dia kata muka nampak lain kebetulan tak datang period dalam 5 hari dah . Cadang tnggu sminggu nk beli . Tapi masa balik keje tu sje tekan perut rasa keras je kt bahagian rahim. Mmg terus beli masa tu ..allhamdulillah 2 line naik 😂