pregnant test betul ke Tak ?

Assalammualaikumm .. sy nak Tanya Siapa pernah guna pregnancy test yg ni .. sy beli di Shopee .. Masa anak pertama dulu . Sy beli yg mcm kertas tu .. tapi dekat shopee habis stock jadi sy beli yg jenis ni .. sy Tak pernah Cuba .. ni Kira positive kan sbb double line .. sy cuma nak kepastian pasal pregnancy test ni .. sbb sy Hanya bersama suami sekali je tu pun bukan waktu subur .. ni dah lewat 3 Hari .. tu yg pelik .. tapi Bulan Lepas sy period 6 Hari mcm biasa .. tq ye ibu2 semua . Edit : harini sy dah lewat 4 Hari guna jenama lain .. Naik 2 line tapi kabur .. berdebar rasanya nk tunggu betul2 lewat period Seminggu ..

pregnant test betul ke Tak ?
8 Các câu trả lời

sis.tahniah😁 mcm sy. sy pun konpius memula. sbb sy bersama suami pun sekali je dalam sebulan. sy masa tu mcm waktu subur.. sy cek pun masa hari sepatutnya haid kluar pada hari kelima.. perasan masa hari ketiga sptutnya tgh haid sbb perut masi cramp nk period tp x kluar2.. tunggu tunggu lama2 dah hilang rasa cramp. ada je spot coklat pada pad masa awal tu jadi x fikir sgt.. ingtkn lmbt.. skli dah 4 hari tu kakak sy bagitau dia pregnant 2 bulan dah. sy malas nk cek tp kakak sy nasihat suru cek,esoknya sy cek.. dah ikut positif.. sama2 kami pregnant.. beza 3 minggu saja😂

3y trước

sama2 💞🤭

Saya ada try yang ni juga. Dapat double line pekat. And betul pregnant. Semoga dipermudahkan ye ☺️

3y trước

Ohh jadi upt test ni confirm boleh caya lah kan sis ? Amin moga Ada rezeki sy .. Amin .. tq sis 😘

Tahniah puan. Jaga diri baik2 ye Stay healthy mommy ♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

tahniah puan ..jaga kesihatan,jangan angkat berat , banyakkan rehat

3y trước

Terima Kasih puan ..🥰

Positif dh tu.. Tahniah sis... ❤️

3y trước

Amin insyaallah.. Terima Kasih puan

Congrats. Pregnant ni

3y trước

Amin.. tq sis

Positif sis..

positif

3y trước

Terima Kasih puan .. Amin harapnya adalah