Pregnancy test

Strip biasa double line (7 kali test ) tapi samar2,,, test yg cassette(2 kali test) tu satu line ,,, nak bgthu mcm mne tu kat doc,,,risau la ,, sbb takut berharap je yg lebih ,,, #advicepls

2 Các câu trả lời

Boleh cuba buat lagi minggu depan, mungkin bhcg akan naik lebih tinggi dan boleh di detect dengan baik guna strip atau cassette.. Atau boleh guna clear blue (jenama mahal sikit) kalau nak confirm kan sekarang.. Clear blue ni accuracy dia tggi and boleh guna seawall 5 hari sebelum hari yg sepatutnya datang period.

1y trước

Okay noted

buat upt lg 2w kemudian.

1y trước

Okay noted