ekzema mkin teruk

mcm mana nak sembuh kn ni? bagi ubat frmasi/hospital ttp juga x sembuh.. sapu lotion cetaphil sama juga.. kasihan tgok baby.. tolong para ibu2 semua, ada tips tak nak smbuhkan 😭😭😭😭😭😭 # ##seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

ekzema mkin teruk
45 Các câu trả lời

saya dulu anak sulung penuh satu bdn dari kepala sampai hujung kaki eczema dia . sy just pakai skeenz tasneem sahaja . sampai sekarang still ada eczema tp alhamdulillah x seteruk dulu . boleh try skeenz tasneem inshallah boleh bantu . balm tu natural takda steroid