air susu sebelum bersalin

mcm mana cara untuk adakan air susu sebelom bersalin..ade petua x.. risau nnti dkt wad nak susu kn anak.. air susu tak de lagi.. baba meragam.. saya dah 37minggu ni.. tpi tnda2 air susu tiada lagi

1 Trả lời

Awak, be chill. Susu memang dah terhasil since kandungan berusia 16 weeks lagi. Just tunggu baby lahir nanti untuk meransang pengeluaran susu. Please belajar ilmu penyusuan dengan betul. InshaAllah breastfeeding journey awak dipermudahkan. Boleh follow Certified Lactation Counselor di FB/IG. Nak attend class 1-1 pun boleh. Saya share antara LC yang ada - Puan Nad Masrom - Puan Ika Nabella - Kak Syud - Puan Owh Dydiana Good luck mommy 🌹