susu drop 😟😟

baby baru 5bln lebih tapi susu badan dh drop.. sy ni bekerja..kadang x de masa nk pump sbb bz sangat..nak solat pn tunggu tym rehat bru dpt solat😥😥😥.. ade tak petua nk banyakkn blk susu badan..sy dh try mamom tp mcm tak berkesan..

2 Các câu trả lời

Susu based on demand. Kalau tak jaga jadual pump, makan apa pun susu tetap tak banyak. Boleh guna hf untuk pump susu kalau busy bekerja. jangan stress2. Nanti lagi drop susu

Beli je ubat kat famasi sis ubat tambah Susu...nanti dyaowang Nahi sekeping saya beli Ary Tu rm3 Ada 12biji