Baby kerap menedang ketika hamil

Mau tanya normal atau x klau baby kerap bergerak@tendang. kadang2 kuat sangat dia tendang2, dalam one day active betul sama momy tdk dapat tdr mlm kadang2 sebab baby masi menedang🤭

11 Các câu trả lời

Normal sis. Saya pun mcm tu dia punya tendang tu smpai xleh tido tp kalau saya penat sangat saya tertido sampai husband ckp “awak tido tp baby kemain aktif tendang. Bergegar perut awak. Kesian saya tngok awak lena je walaupun baby kick boxing” haha 🤣

Normal tu sis. Bagus baby aktif. Yg di risaukan kalau baby tak aktif

Me too. Alhamdulillah org ckp baby sihat Kalau dia aktif mcm tu😍

normal.. sy pn sma.. skrg dh kluar sketul baby boy.. n sgt aktif

Alhamdulillah la Klau tendang² lgi rsau Klau tdak tndagan

saya juga..alhamdulillah baby sihat kalau aktif..

normal sis. kalau dia x aktif tu yg kena risau.

bgus tu...baby aktif..mst ckup 10geral stu hri

ye normal tu yg kita inginkan

normal sis..