Susu Formula S26

Mau tanya buat ibu2 yg penah bg ank susu s26.. Knpa asal mau membuang ank saya meneran smpai muka merah2.. Pdahal najis ya x keras...............

6 Các câu trả lời

Baby brp bulan? Mula2 ank sy mnum ssu tu pn cmtu. Najis ok. Sbb risau tukar susu lain plak. Kluar seketul keras pulak. Pastu patah blk s26. Alhamdulillah lama2 dia adapt

Sme dgn bby sye. .br 20hari..sbb okai s26 bby kning ..ble nk brak mmg mke nya abs merah..😅. .tp njis oke je..mgkn xde pape kot sis. .

Anak sy pon minum s26.. Skrg dh 5 bulan lebih.. Dulu pon teran smpai muka merah2.. Skrg mgkin dh pandai kot. Hehe

Anak sy tak bole mnum s26, berak keras dia, tukar ke NAN HA baru ok. Skrg trus je la mnum NAN.

Hahahah anak saya pun .suami siap bgi semagt😂

Biasa.. Bby kn