najis keras

Hi, ni kira taik keras ke? baby meneran smpai merah muka. baru tukar susu s26. patut ke tukar susu? ada suggestion susu formula utk naik berat tak? 2bulan baru 4.05kg 🥲

najis keras
2 Các câu trả lời

anak sya 2bulan 5.6 pastu Jumpa dokter pakar umur dia 2bln 10 hari 6.4..anak jumpa dokter pakar sbb ad thayroid...skrang anak sya 2bln 25 hari ntah berapa kg,,,anak minum susu dupro...1 hari 2kali minum selebih ny susu badan...susu biasa sya buat 3scoop air 4oz lebih..

cuba cair kan susu tu dulu..maksudnya, kalau 4 scoop susu, air 5oz