IOL / INDUCE

Assalamualaikum Saya dah 39minggu. Hari ni saya dah masuk wad. Esok saya kena iol masuk ubat. Tadi cek jalan masih blum buka lagi. Xbuka langsung. Sape pernah jalan xbuka lagi tapi esoknya sekali induce dah buka jalan ? #induce #iol #ingintahu

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Moga selamat bersalin mommy. Kalau saya jalan lambat buka. Ada bukaan tapi lambat sangat tapi bila contraction kuat dan jalan buka. Masuk ubat induce memang kena sabar. Apa pun moga selamat ibu dan baby ya

wsalam..sy 2 ari msuk ubat xbuka powm jln..ari ke 2 bru 3cm..tp trus tolak labour room sbb dh 3 kali msuk ubat...jd xleh nk jgka...ad yg trus buka jln ad yg lmbt...moga dprmdhkn ursan..