Tendangan baby..

Masuk minggu ke berapa dapat tgok bby tu gerak² dlm perut sis ? ?? selalu dok rasa je tendangan comel dia.. tp tgk perut tak bergerak pun ? ke kulit perut ni tebal sgt..

2 Các câu trả lời

Saye pun xingt bila start nmpk tndangan tu .. Tp time 7month ank saya aktif sgt klu mlm ber ombak2 prut sye dia buat . Xtau,dia buat apa guling2 kot haha

5y trước

haha.. dia dancing² kacau ibu dia tido.. haha.. yeke 7 bulan sis.. sy lg seminggu lebih baru masuk 7 bulan.. excitednya nk tgk pergerakan dia nnti 😍😍😍

Saya start 6bulan dah nampak begerak kat perut

5y trước

😂😂😂