Pengalaman bersalin

Masuk labor room pukul 1 pagi, sebab bukaan dah 4cm.. pukul 3.30 pagi dah bersalin.. Ada Tak orang Yang bersalin macam saya..sebab selalunya firstborn orang cakap contraction lama.. tapi saya sekejap, cuma tulah event contraction 3 jam sahaja tapi dia punya sakit Allah sahaja Yang tahu

1 Trả lời

masing2 lain kan pengalamannya. macam saya haritu bukaan lambat sangat, kena induce lah citernya. berjam jam juga la 😅

2y trước

ohh yeke. Kan tengok orang jugak ..tapi saya Tanpa induce. . dia bukak sendiri bukaan tapi Rasa sakit dia sampai sekarang dalam pantang pun teringat2