17 minggu

Masok 17minggu saya ada sakit di bahagian tulang belakang dada nak tarik nafas jadi sempit susah bernafas , bersin ,batok sakit baring bagun duduk semua sakit dekat bahagian tu..tempat lain xsakit situ je..ada kawan cakap urat belikat ..betol ke..ke normal je.. Boleh kongsi tak sebab apa dan kenapa sapa pernah rasa ..

2 Các câu trả lời

Boleh g klinik, tny doc, saya baru2 nk nafas pyh jgk, bersin kerap, selsema bdb xselesa terus g klinik tkut laa kan jadi apa2 ka kita xtaw terus doc bagi ubat selsema dll terus ok dh smpai harini 🤗

maaf sis. xdek pngalaman. moga dpermudahkan urusan. moga sis dan baby kuat dan sihat💪🏼