angin

Hye semua.. kandungan saya baru 2 bulan. Tapi badan berangin teruk sangat sampai nak tdo pun tak bole sakit belakang urat belikat. Angin sekat dada susah nak bernafas. Sapa penah jadi macam ni? Ada tipss or ubat tak?

2 Các câu trả lời

Minum air halia atau minum air suam panas2

5y trước

Boleh buang angin. Tpi jika sis takut. Minum air panas suam. Buat susu coklat suam ke. Sy dulu if sakit ulu hati. Minum susu coklat panas 🤭

Sama. Selalu suruh suami sapu2 je blkg. Xberani bg urut kuat2..