doakan keselamatan saya & baby dalam kandungan

Masih tak tenteram dgn apa yg berlaku mlm smlm tgh lena tido xsedar apapun.. Pagi dah bgn baru nampak tombol pintu dh kena kopek dari luar & mangga grill dah hilang, mgkn dah dipotong. Pencuri nak cuba masuk rumah xtau pukul brpa tp xberjaya. Syukur ada lock extra sy lock pintu sebelah dlm. Tp hanya satu tu je lock extra & xda la menjaminkan ianya kuat sgt. Sy dah tgh sarat pregnant lg tgl lg sorang2 di rumah sb suami keluar kursus slm sbln. Risau & xtenang dlm hati.. Syukur hr ni suami dpt balik kejap & rush utk buat report polis & fix balik smua benda yg rosak. Doakan keselamatan sy & baby dlm kandungan ya. Terima kasih😭

1 Trả lời

hati2 ye sis.. sentiasa peka dgn keadaan sekeliling. harap perompak x dpt msk umah sis lg.dan harap polis dpt buat rondaan kt kawasan sis..🤗

4y trước

terima kasih