perkembangan bayi 2 bulan

Masalah sy adalah anak sy 2 bulan masih belum respon dan senyum apabila dipanggil atau diagah. Dia sering memandang ke atas dan sering tersenyum ke arah syiling mahupun dinding. Adakah bayi sy bermasalah atau normal? Ada tak yg mempunyai pengalaman yg sama?

6 Các câu trả lời

Trus g brjmpa dgn dkter sis.. Slalu kanak2 yg mcm tu. Austism.. Moga ank puan sihat hndaknya ❤️

5y trước

Alhamdullilah.. Moga jauh dri sgala pnyakit.. 😇 Moga ank kita sihat sntiasa ☺️