Due waktu scan

Masa scan kat klinik luar.due saya brbeza dgn klinik kerajaan.saya pun mngkin salah kira bila last period.tu saya x pasti.biasa scan luar,due betulkn sis?mnta pndpat ibu2 mngkin ada sama dgn saya?

1 Trả lời

Biasanya setiap kali scan tu, mmg keluar tarikh due y berbeza 😅 x silap dia tgk pada tumbesaran bby dalam kandungan.😊 Nak kepastian boleh try tanya dr masa scan.

5y trước

Ya sis..sbb saya pun x sedar dri hamil msa tu.tu x psti trkh last period..msa scan kat luar pun,weeks pun x sma dgn klinik krajaan.awal lg,tu lh saya fikir due klinik luar mgkin btul😊