Umur kandungan

Ada x mamy2 kat sini yg umur baby berbeza dgn scan klinik dengan kira sendiri last period? Klu ikut kalender baby da 8w lbih.. tp g scan baby baru masuk 6w.. ada yg pernah jadi cmni x? #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

biasa la tu. sbb wktu ovulation mybe lari sikit dri apps. mybe wktu persenyawaan lambat. xperlu nk risau pon.

2y trước

Ye ke? Alhamdulillah.. isau gak la sbb masa scan kecik 😅

Saya pun mcm tu jgk sis . Sepatutnya dh 8 week , tp scan haritu doc ckp kantung baru 6 week

2y trước

Waaa sama la kt minggu ni 8w 🥰