39 week

masa ni la feeling bcmpur baur.. takut risau rimas gmbira suka duka.. pulak dah laki asyik layan hp layan game.. siang jalan malam bru balik ruma.. mcm org xda bini.. time ni kita perlu sokongan dia pulak sibuk feeling bujangan.. jdi sy pun jalan bawa diri.. tinggalkan dia dekat ruma.. berdosa rasa.. tapi betul2 stress.. teringin rasa bebas skjp ?.. lahirlah anakku ???

1 Trả lời

sabar sis..mcm sa dulu..tpi kes lain..my hsband duduk lain daerah dgn sa..kmi sda khwin tpi berjauh..punya sedih sbb msa kmi bersama tu terhad sgt..tu pun klu dia trblik tmpt sa..jdi dkt2 sa nk bersalin dia ada plg..nsb baik lh jg..think positif sj sis

5y trước

if u dont mind..can u give me ur whatsapp number..we can chat there..more private