menjahit

Masa mengandung nape tk bley menjahit ke...ibu sya tk benarkan sya pegang jarum

34 Các câu trả lời

Pantang larang kononnya anak sumbing kalau tak salah...tak perlu percaya. 😁

5y trước

Tulah, takot gk.. sbb suami suka sgt memancing.. sye yg boyot nih pun nk ajk g mancing kolam ikan lah, udang lah.. kdg sye ikotkan, tp bila dah start krem perut, sye ckp je xlarat.. ngn ank2 yg lain lg, meragam kt kolam payah.. baik sye tido or tgk tv smbil mkn kcang kari kt umah.. kahkahkah sye ckp, nk g g lah ngn mbe awk, sye malas nk layan hobi awk tuh.. 😁😁😅

Sy menjahit ja. Syukur baby membesar ikut perkembangan minggu dlm perut

Sama laa dgn suami saya..bising dia tgk saya mengait n menjahit 😅

Boleh jer..apa kaitan jait baju dgn pregnant?itu cuma mitos dlu2...

Sy jahit je sluar ank koyak, jhit tdung ank so far xde pape pn..

mitos jer tuu sis , doa yang baik ii jer sis .. 😉

Takut awk trcucuk kot.. Dgr je ckp ibu percaya jgn

Boleh je Rasa..tak pernah pulak Dgr Kate tak.boleh

Boleh je la... Tnya la ibu awk knapa tak bnarkan

I think it’s just a superstition