menjahit

Masa mengandung nape tk bley menjahit ke...ibu sya tk benarkan sya pegang jarum

34 Các câu trả lời

kalau xsilap sy sbb masa pregnant ni mata kita akan kabur,,mata xblh fokus,,,so takut la tercucuk jarum suma,,nak2 pulak kalau tiba2 baby menendang😳

saya penah menjahit dan tercucuk jarum masa mengandung ni.. insha'Allah xde pape,percaya je dengan Allah.. alhamdulillah skrg dh 30week++.. 😅

Dlu pn sy MCM tu jg asl mertua nmpk sy mula menjahit dia akan tgr tak ble TKT bby lmbt kluar,,,tapi BG sy itu hny mitos,,,rsa takde kaitan pn,,

sama la. kata mak sya. bila bersalin nnty jahitan boley terkoyak dan kena jahit balik. sya tk berani so saya ikotkan je.

Sy pun d larang menjahit..skrg rasa sunyi pla xd bgi gerakkn mesin2 nie..rndu pla naik bunyikn mesin..

Pecaya pda Tuhan bukan mitos yg mengarut. Tepuk dada tanya selera sis. Banyakkan follow up doc.

Mitos je..Yg xboleh mnjhit..Xboleh siang ikan ayam..Smua xbtul..Xade ape2 sis doa yg baik2 jew

Sma la sa tme pregnt pn tdk kna suru mnjahit sbb tali pusat baby akn telilit dkt leher konon

Saya pun menjahit je time pregnant. Jahit bantal anak. Jahit barut & bedung anak

boleh je buat...percaya benda karut berdosa...percaya pada Allah ya 😘