Meroyan kulit

Masa dalam pantang tiba tiba naik ruam macam ni penuh kat kaki ngan tangan. Kat badan pun ada sikit sikit. Betul ke ni namanya meroyan kulit? Kalau betul apa punca dia? Macam mana nak elokkan balik? Tak tahan gatal sangat😭😭😭

Meroyan kulit
22 Các câu trả lời

Muka ibu ada juga ke? Maybe ibu allergic dgn susu kambing or lembu. Ibu boleh ke klinik jumpa doctor dptkan nasihat doctor.

2y trước

Sapu dulu ubat, kalau x de beza juga then kena ambil injection sbb I pernah kena time pantang lepas I minum susu kambing x sampai 5 minit naik terus ruam gatal-gatal. Lepas injection baru okay.

saya pun kena mcm ni. stress. makin lama makin naik kat dada, risau sbb ank bf, pergi klinik dia bagi inject alhamdulillah hilang

Saya lepas berpantang naik jugak..tak pasti sbb apa..dh try ubat sapu semua tak jalan,.habis pantang slow2 hilang sendiri..

dah kena, sy tumbuk kunyit hidup pastu tepek2 dlm masa 2,3 minit dh ok.. lain org xsama... ap2 rujuk pda doktor

sama..tp sy naik kat muka..gatal ooo..tapi tatau punca apa ..x nah tnye doktpr pun..astu hilang sndiri

sapu losyen premium beauty dri haiO sis.. sya guna tu skali dh nmpak perubahan..hari ke 2 dh hilang..

sy garu je. x brani letak apa2 ubat. biasanya sy letak losyen yg mother frenly

same la dengan saye dulu.. sye pergi klinik. mkn ubat klinik. baru lege sikit

sy perna kena macam ni doktor ckp sbb allergies mknn @ ubat

sama la kita,hbis kat paha bwh paha,gatal sgt2