Meroyan kulit dalam pantang

Salam Mommy, Sape pernah kene meroyan kulit time pantang. Harini baru 5hari pantang . Perut , breast , tgn naik gegata ... gatal betul. Apa nak buat ni ye? Kalau mntk cucuk kt klinik sembuh x?

3 Các câu trả lời

Salam Mommy, saya tengah mengalaminya juga. Area breast, tangan dan kaki. Doc bagi antihistamine dan ubat sapu Defuzin B. Tak menjadi juga dah 5 hari. Nak pergi jumpa pakar kulit sebab malam2 gatal tak tahan sgt sampai tak boleh tidur.

Mungkin ada makanan yang awak alergik

maybe hormon