Normal ke kalau sakit tu hilang

Masa awal² tau pregnant , breast sakit... Tp tiba² sakit tu hilang... Baru trimester 1

2 Các câu trả lời

hi awak . nk tny macam mane perkembangan awak? sbb sy pun alami benda sama . skrg sy dah 7w+ , tp sakit breast tkrasa sakit sgt dah berbanding awal2 pregnt.

1y trước

sy tgh alahan muntah2 n kepala pusing. breast skit2 je rasa sakit. skrg tgh teruk muntah2

Normal tapi depends pengalaman masing² . Masa hamil akan ada fasa perubahan breast.