Keputihan

Masa anak first keputihan xla teruk sgt.. Pregnant kali ke 2 ni keputihan banyak dan mcm susu basi.. Normal ke tu? 🙄

1 Trả lời

Hi fifi, masa anak first pregnant anak lelaki keputihan ya Allah banyaknya.. tapi macam blur2 lagi tak tau nak refer siapa, lepas bersalin normal balik. Pregnant anak perempuan kali ni Alhamdulillah saya takda masalah keputihan 😂 tapi kalau dah terlalu banyakkan saya suggest sis refer doc, mana tau berisiko ke kan. Best of luck sis ✌🏻🙂