Keputihan ketul seperti susu basi

Hai mommies, maaf soalan ni sangat sensitif. Saya dah 3 hari ada keputihan seperti susu basi atau macam ketul2 susu gitu, takde bau tapi gatal dia tu tak seronok langsung. Saya tak mengandung, lepas bersama dengan suami jadi gitu. Masa bersama tu memang ada keputihan, tapi lepas bersama tu saya memang selalu cuci bersih. Tak pergi klinik lagi sebab takde bau yang teruk, saya fikir mungkin sebab hormon atau benda2 manis yang saya makan. Normal ke tak ya?

2 Các câu trả lời

cuba sis buat rendaman garam suam2 begitu ..nak cebok pun guna air suam kdg bgtu sbb bakteria ...sis xyh guna sabun cuci ms V ya

kputihan normal tu klu warna nya jernih.. klu slain dr warna tu x normal..

5mo trước

klu warna jernih sis.. klu ketul2 mcm susu basi+gatal maksudnya x normal..