Bleeding masa mengandung.

Mana yang okey pergi hospital kerajaan atau klinik swasta? Klinik swasta ada bagi untuk kuat rahim ka?

2 Các câu trả lời

saya ke clinic private sbb dah bitter dengan experience kat hospital. hospita just scan je. kalau okay suruh balik. Padahal bleeding. Tak bagi ubat apa. Until next bleeding scan baby dah xde. 2 kali terkena. dua2 keguguran. So saya prefer ke clinic pakar (klinik ibu & anak). Kali ke tiga ni baru rasa dapat rawatan yang sepatutnya. Mula2 pun bleeding. Sbb tu ke clinic pakar je. Dapat injection. Doctor suruh makan ubat kuat rahin. Lepas kandungan ok sikit saya ke private. Walaupun sangat mahal kos kandungan kali ni tapi Alhamdulillah semua selamat. Dah 16 minggu.

3y trước

Terima kasih sis.. Saya keguguran sebelum ini sebab bleeding. Hospital just scan dan tidak bagi ubat. menyesal tidak terus cek ke klinik swasta

Banyak tak bleeding? Better ke hospital terus ye